Neato käyttövinkit

Miten saan parhaan tehon irti Neato robotistani?

Parhaan lopputuloksen saat, kun huollat Neato robottisi säännöllisesti. Tässä muutama vihje:

 • Tyhjennä pölysäiliö ja harjaa suodatin puhtaaksi jokaisen käyttökerran jälkeen. Varmista myös ettei ilmakanavissa pölysäiliön ympärillä ole roskia.

 • Puhdista harja ja sen akseli jokaisen käyttökerran jälkeen.

Botvac sarja:

XV-sarja:

 • Varmista ettei mikään peitä robotin laser-anturia sen yläosassa.
 • Puhdista säännöllisesti robotin seinä- ja porrastunnistimet.

Botvac sarja:

  XV sarja:

 • Puhdista suodatin jokaisen käyttökerran jälkeen ja vaihda se 1-2 kuukauden välein. Saat suodattimia mm. valtuutetusta varaosakaupasta Aidesta.
 • Älä upota robottia veteen. Jos Neato robottisi likaantuu, puhdista se puhtaalla ja pehmeällä kankaalla.

Neato robotin käyttöönotto

Onnittelut uudesta Neato robotistasi! Seuraa näitä ohjeita jotta Neato voi aloittaa imuroinnin. Jotta sinun ei tarvitse!

 1. Irrota suojakalvo robotin näytöstä ja latausasemasta. Kiinnitä sitten latausasema pistorasiaan.
 2. Jos robotissasi on virtakytkin pölysäiliön yhteydessä, irrota pölysäiliö ja paina virtakytkin pohjaan. Jos robotissasi ei ole virtakytkintä, avaa akkukotelo ruuvimeisselillä ja kiinnitä akut pakkauksen mukana toimitettujen ohjeiden mukaan.
 3. Aseta robotti latausasemaan ensilatausta varten. Neato on valmis siivoamaan, kun merkkivalo muuttuu vihreäksi. Suosittelemme latausta yli yön ennen ensimmäistä käyttöä. Tämän jälkeen suorita kolme täyttä siivous-lataussykliä jotta saat akuista parhaan tehon irti.
 4. Käynnistä Neato painamalla START tai CLEAN HOUSE painiketta .
 5. Valitse kieli (LANGUAGE) seuraamalla näytön ohjeita ja aloita siivous.


Miten saan parhaan tehon irti Neato robottini akuista?

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita, voit pidentää Neato robotin akkujen käyttöikää. Se miten akuista pidetään huolta – ja miten paljon niitä käytetään – vaikuttaa niiden käyttöikään.

 1. Säilytä Neato robotti latausasemassa kun sitä ei käytetä – poissa suorasta auringonvalosta ja kuumuudesta, sekä tasaisella alustalla. Varmista että latausasema on sijoitettu viileään ja kuivaan paikkaan poissa suorasta auringonvalosta tai muista lämmönlähteistä kuten lämpöpattereista. Pidä latausasema sileällä, tasaisella alustalla. Paksut matot saattavat aiheuttaa latausaseman menemisen vinoon, jolloin robotti ei saa siihen kunnon kosketusta.
 2. Säilytä Neato robotti akut irrotettuna, tai kytkettynä OFF-asentoon. Jos et käytä robottia pitkiin aikoihin, lataa akut täyteen ja irrota ne sitten säilytystä varten (katso lisäohjeita tästä).
 3. Kun haluat taas käyttää robottia, kiinnitä akut ja lataa ne täyteen. Katso ohjeet akkujen kiinnitykseen tästä.
 4. Lataa akut mahdollisimman nopeasti niiden tyhjenemisen jälkeen. Jos akkujen lataus on vähäinen ja merkkivalo vilkkuu keltaisena, lataa akut mahdollisimman pian.
 5. Pidä robotin harjakset puhtaina. Jos harjaksiin jää hiuksia tai muuta likaa, Neato kuluttaa enemmän virtaa niiden pyörittämiseen kuin normaalisti. Puhdista harjakset säännöllisesti.
 6. Jos latauksessa, robotin käyttöajassa tai akuissa on ongelmia, lue tämä artikkeli kalibroidaksesi akut uudelleen.
 7. Jos uudelleenkalibrointi ei korjaa ongelmaa, voit hankkia uudet akut saat mm. valtuutetusta varaosakaupasta, Aidesta