Neato Botvac D4

Neato Botvac D4 Connected -robotti-imuri
Siivousta kaikille. Älykkäästi.
Lasernavigointia, nerokasta. LaserSmart™ -teknologia skannaa ja kartoittaa koko kotisi. Puhdistus tapahtuu suorissa linjoissa eikä satunnaisesti. Robottisi jopa näkee pimeässä.
Floorplanner & No go lines: Luo asunnostasi pohjakartta ja aseta virtuaaliset rajauslinjat. Ne rajoittavat robotin siivousalueita, jolloin se osaa väistää esimerkiksi lemmikkien kulhot ja lelukasat.
Turbo boost: Lisäpotkua robotillesi. Erityisen vaikeilla alueilla voit vaihtaa Turbo-tilaan. Se lisää imutehoa ja pääharjan nopeutta, jolloin pienetkin raot tulevat putsatuiksi.
Lika nurkkaan häpeämään. Ainutlaatuisen D-muotoilun ansiosta Neato Botvac D4 saa kerättyä lian nurkista ja seinänvieruksista. Se pääsee paikkoihin, joihin pyöreät robotit eivät yllä.
Enemmän virtaa. Saat nyt jopa 75 minuutin akun keston ja voit nauttia 25 % pidemmästä käyttöajasta.
Kehittyy kotisi mukana. Robottisi pitää pysyä mukanasi ja parantaa jatkuvasti toimintaansa. Siksi lähetämme säännöllisesti langattomia ohjelmistopäivityksiä, jotka sisältävät uusia ominaisuuksia.

  • Suuri harja, suuret erot. Siivoa yhdistelmäharjalla, joka on jopa 70 % suurempi kuin pyöreissä roboteissa. Se sopii jokaiseen kotiin, koska se on tehokas kaikilla pinnoilla.
  • Toimii älylaitteidesi kanssa. Voit helposti käynnistää ja sammuttaa robottisi puhelimen, Apple Watchin, Android Wearin, Amazon Alexan tai Google Homen avulla.
  • Kaikki talteen, koosta viis. Tehokas suodatin kerää talteen hienon pölyn ja roskat. Se kerää sellaisenkin, mitä et edes näe.
  • Imuroi milloin ja mistä haluat. Neato -sovelluksen avulla voit ajastaa säännölliset siivoukset, jotta kotisi pysyy tahrattomana.
Siivousta kaikille. Älykkäästi.
Kaikki ansaitsevat älyrobotin. Siksi loimme uuden Neato Botvac D4™ Connectedin, joka tuo edistyneempien robottiemme ominaisuudet kaikkien saataville. Kaiken pohjana on LaserSmart™-tekniikka, jolla luodaan tarkka kartta kodistasi. Tämä varmistaa, että robottisi imuroi aivan jokaisen paikan. D:n muotoisen rakenteen ansiosta robotti pääsee nurkkiin, joihin pyöreät robotit eivät yllä. Lisäksi käytössä ovat virtuaaliset hylkylinjat, joilla voit määrittää robotilta kielletyt alueet – ei enää törmäilyä lemmikkien kulhoihin tai lelukasoihin. Uusi Neato Botvac D4. Älyä ja iloa kaikille.