Neato Botvac D5 Connected

Neato tietää miten kotisi pidetään siistinä. Fiksuin ja tehokkain robotti-imuri Wi-Fi –yhteydellä.

LaserSmart -teknologia.
Neato skannaa joka huoneen 360 asteen laajuudelta, tunnistaa huonekalut, oviaukot ja portaat. Sitten se luo huoneistosta kartan ja siivoaa systemaattisesti, siirtyen huoneesta toiseen tehokkaimmalla tavalla.
SpinFlow Power Clean -järjestelmä.
Yhdistelmäharja (Combo Brush), erikoissuuri pölysäiliö ja suodatin yhteistyössä nappaavat lian, roskat, lemmikkien karvat ja pölypallot kodistasi.
D-muoto ja CornerClever -teknologia
Neaton muoto mahdollistaa pääharjan sijoittamisen laitteen etuosaan jolloin harja on jopa 50% suurempi kuin pyöreissä roboteissa. Neato pääsee sinne, missä lika piileksii – nurkissa ja seinien vierustoissa.
Siivoaa aikataulussa.
Aseta Neato siivoamaan haluamaasi aikaan helposti applikaation avulla – joka päivä tai vain silloin tällöin. Palaa aina vastasiivottuun kotiin.
Litium-ioniakku.
Tehokkaaseen ja pitkäkestoiseen siivoukseen. Käyttöaika yhdellä latauksella n. tunti.
Lataa ja jatkaa siivousta.
Jos akku loppuu kesken siivouksen, Neato palaa latausasemaan ja jatkaa latauksen jälkeen siivousta siitä mihin se viimeksi jäi.
Neato siivoaa lähempää seinien vierustoja.
Neato siivoaa D-muotonsa ansiosta 20 mm päästä seinistä ja nurkista. Tämän muodon vuoksi myös harja on jopa 50% leveämpi kuin pyöreissä roboteissa.

Neato sovellus.
Käynnistä, keskeytä tai lopeta siivous ja saa ilmoituksia Neatolta, missä tahansa menetkin. Lisäominaisuuksina mm. siivouksen tilastot, Find Me -toiminto ja tehokkaampi Spot-toiminto.
Neato robotit
Neato skannaa tilan ja siivoaa systemaattisesti. Neato käyttää LaserSmart teknologiaa suunnitellakseen tehokkaimman reitin ja siivoaa ennätysajassa. Koska se ei haaskaa energiaa edestakaisin poukkoiluun, Neato siivoaa enemmän pintaa yhdellä latauksella. Jos Neato tarvitsee lisää virtaa, se palaa automaattisesti latausasemaan, lataa itsensä ja jatkaa siitä mihin siivouksessaan jäi.
Tekniset tiedot
-Robotin mitat (l x s x k) 33,5 cm x 32,1 cm x 10 cm
-Pakkauksen mitat (l x s x k) 39,6 cm x 56,9 cm x 13,7 cm
-Pakkauksen paino: 6,6 kg
-Osanumero: 945-0239
Pakkauksen sisältö
Robotti-imuri WiFi-yhteydellä
Latausasema ja virtajohto
Tehokkaampi litium-ioniakku
Yhdistelmäharja (Combo Brush)
Sivuharja
Ultra Performance -suodatin
Rajausnauha
Harjan ja suodattimen puhdistustyökalu
Käyttöopas