Neato Botvac D6

Neato Botvac D6 Connected -robotti-imuri
Hyvästi lemmikkien karvat ja allergeenit. Tervetuloa puhtaus.
Voita taistelu lemmikkien karvoja vastaan. Parannetun pääharjan, sivuharjan
ja Ultra Performance -suodattimen avulla saat talteen enemmän lemmikkien
karvoja, likaa ja allergeeneja.
Lasernavigointia, nerokasta. LaserSmart™ -teknologia skannaa ja kartoittaa koko kotisi. Puhdistus tapahtuu suorissa linjoissa eikä satunnaisesti. Robottisi jopa näkee pimeässä.
No go lines: Aseta virtuaaliset rajauslinjat, jotka rajoittavat robotin siivousalueita, jolloin se osaa väistää esimerkiksi lemmikkien kulhot ja lelukasat.
Multi floor planner: Luo kartta jokaiselle kerrokselle. Mikäli kodissasi on useampi kerros, tulet ihastumaan tähän uuteen ominaisuuteen. Sen avulla voit luoda useita kerroslattiakarttoja ja rajauslinjoilla määrittää ne alueet, joita ei
tarvitse puhdistaa. Miksi rajoittaisit imuroinnin vain yhteen kerrokseen?
Zone based cleaning: Voit nimetä osia asunnostasi ja ohjata robotin menemään sinne ja puhdistamaan vain nämä alueet. Tämä on täydellinen toiminto, kun haluat puhdistaa vain yhden huoneen kerrallaan, tai eri huoneita eri aikaan.
Turbo boost: Lisäpotkua robotillesi. Erityisen vaikeilla alueilla voit vaihtaa Turbo-tilaan. Se lisää imutehoa ja pääharjan nopeutta, jolloin pienetkin raot tulevat putsatuiksi.
Quick boost: Lataa täyteen, jatkaa jälleen töitä. Joskus robottisi kaipaa hieman piristystä pitkän imuroinnin loppusuoralle. Siksi käytössäsi on nyt täydennyslataus. Sen avulla robottisi päättelee, kuinka paljon virtaa se tarvitsee työn loppuun saattamiseen, ja lataa sen mukaan.* Näin se työskentelee älykkäämmin ja lattiasi puhdistuvat nopeammin."
* Edellyttää tallennettua lattiakarttaa.
Enemmän virtaa. Saat nyt jopa 120 minuutin akun keston ja voit nauttia 33 % pidemmästä käyttöajasta.
Kehittyy kotisi mukana. Robottisi pitää pysyä mukanasi ja parantaa jatkuvasti toimintaansa. Siksi lähetämme säännöllisesti langattomia
ohjelmistopäivityksiä, jotka sisältävät uusia ominaisuuksia.

  • Suuri harja, suuret erot. Siivoa yhdistelmäharjalla, joka on jopa 70 % suurempi kuin pyöreissä roboteissa. Se sopii jokaiseen kotiin, koska se on tehokas kaikilla pinnoilla.
  • Ainutlaatuisen D-muotoilun ansiosta Neato Botvac D4 saa kerättyä lian nurkista ja seinänvieruksilta. Se pääsee paikkoihin, joihin pyöreät robotit eivät yllä.
  • Vangitse allergeenit, hengitä helpommin. Ultra Performance -suodatin on kehitetty vangitsemaan kaikki se, mikä saa meidät aivastelemaan ja kutiamaan. Jopa 99 % pikkuruisista pölypunkeista ja jopa 10 µm:n kokoiset allergeenit.
  • Toimii älylaitteidesi kanssa. Voit helposti käynnistää ja sammuttaa robottisi puhelimen, Apple Watchin, Android Wearin, Amazon Alexan tai Google Homen avulla.
  • Kaikki talteen, koosta viis. Tehokas suodatin kerää talteen hienon pölyn ja roskat. Se kerää sellaisenkin, mitä et edes näe.
  • Imuroi milloin ja mistä haluat. Neato -sovelluksen avulla voit ajastaa säännölliset siivoukset, jotta kotisi pysyy tahrattomana.

Hyvästi lemmikkien karvat ja allergeenit. Tervetuloa puhtaus.
Lemmikit ovat meille rakkaita, mutta niistä irtoaa karvaa ja allergeeneja. Ne tuovat pihalta sisään likaa ja roskia. Siinä Neato Botvac D6™ Connected rientää avuksi. Uusi pääharja on jopa 70 % suurempi kuin pyöreissä roboteissa, joten se kerää talteen entistä enemmän karvaa. Ultra Performance -suodatin puolestaan vangitsee allergeenit ja pölyhiukkaset, joita ei voi edes nähdä. Ja kaikkien Neato-robottien tavoin se skannaa ja kartoittaa kotisi sekä liikkuu siellä LaserSmart™-tekniikan avulla jättäen jälkeensä vain puhtaita linjoja. Siitä lemmikitkin pitävät. Neato Botvac D6:lle mikään sotku ei ole liian suuri. Tai liian pieni.